Beoordelingen van Oranje Rijen

Recente recensies van Oranje Rijen

5 sterren na 114 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte heerlijk en snelle bezorging

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is gewoon super! We hebben weer heel lekker gegeten!!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en kregen een extraatje. Volgende keer weer bestellen! Eten is van goede kwaliteit

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgt en eten was goed warm!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd over heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bietje laat,maar het was het wachten waard! Groetjes uit dorst

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren. Wij bestellen vaker hier en wil toch even zeggen. Het eten en de snelle service is top. De maaltijden komen altijd warm aan in oosterhout. Vriendelijke bezorger en snelle bezorging👌👍 Wij blijven bestellen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk! En wat een vriendelijkheid! Wat een top tent! Echt een aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag mondkapje dragen dank u wel, verder prima.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel. Vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, kapsalons en friet! Ik ben vaste klant bij ze en altijd tevreden over😍😍😍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en doner en altijd snel bezorgd

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur en smaak zoals altijd, bezorger was keurig optijd. Kwaliteit eten!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering, warm en lekker en op tijd..!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker mals vlees, frisse salade, pittig, meer dan genoeg, op tijd bezorgd.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals normaal, goede kwaliteit eten, vriendelijke meneer en super snel bezorgd!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten altijd. Snelle levering

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, vlug geleverd en het eten was lekker warm. Bestel regelmatig bij Oranje Pizzeria Rijen, en nog nooit klachten gehad.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's. Met gratis blikje fris.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jeetje mina, wat was dat eten weer enorm lekker! Echt onze favoriet en zolang we hier wonen zijn we vaste klant! Complimenten voor het personeel en het eten wat ze altijd voor ons bereiden!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke durums en snelle bezorging! Super lieve mensen.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had netjes gevraagd om niet aan te bellen om kwart voor 2 snachts maar om mijn nummer te bellen maar er is alsnog aangebeld, ik vind dit geen probleem maar ik hoop dat er voortaan wel gelezen word naar wat ik schrijf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer op tijd en lekker warm en bezorger was vriendelijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nvt.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in eerste instantie goed gevulde Turkse pizza met doner Beetje weinig sambal en knoflooksaus, maar dat is een kwestie van smaak Na een half uur kreeg ik hevige maagkrampen en zweten en diarree Dus een lichte vorm van voedsel vergiftiging Aan de andere kant met deze hitte was de kans groter dat dat zou gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het een lekkere maaltijd en toch nog binnen het uur bezorgd

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij HEERLIJK gegeten zeg , Alles lekker warm en wat zijn de porties groot de grootste van heel Rijen , lekkere gebakken aardappeltjes en kapsalon met rijst en mix schotel ook SUPER , wij gaan hier zeker vaker bestellen , GA ZO DOOR ORANJE RIJEN

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, goed op temperatuur en smaakt als altijd top!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, aardige medewerkers. Niets op aan te merken.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip doner was heerlijk en ruim voldoende.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het erg lekker en meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle correcte bezorging warme en koude gerechten gescheiden geleverd,top!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, er was meer dan genoeg en het werd supersnel bezorgd. Alles 5+ sterren. Alleen jammer dat ze 25 cent in rekening brengen voor contactloze betaling (tijd voor een andere betaalprovider?).

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd! Het leek alleen wat weinig döner bij beide schotels. Maar evengoed de kwaliteit die we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, erg lekker gegeten en het eten was er lekker snel.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gigantische goeie service en super lekker eten dank u daar voor

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Pizza rijkelijk belegd! Bezorger was erg vriendelijk.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker snelle correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima pizzas

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer moesten we ruim een uur wachten, wat we helemaal niet gewend zijn. Maar van de andere kant, het zal wel druk zijn geweest en dat gun ik hen ook! Oranje is een top tent en het is een goed teken dat ze veel klanten hebben! Het eten was zoals gewend gewoonweg uitstekend! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen weer!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger en lekker gegeten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals gewoonlijk

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bij Oranje bestel en weer super. Ze komen warm aan en ze smaken goed! en de gratis blikjes drinken waren een aangename verrassing.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren goed warm zoals het hoort en ook lekker alleen de chauffeur die het kwam brengen moet de volgende keer wel zijn dozen recht houden en niet rechtop uit de warmbox halen want ze waren in de doos naar een kant gegleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de lekkerste restaurant met een snel bezorging service

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en ruim op tijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed erg lekker warm.en nog eens drinken erbij

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leveren snel en het eten is goed. Vooral de shoarma is erg lekker. De kipfingers zijn ook zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, top kwaliteit! Fijn dat in de app nu ook de mogelijkheid is om fooi te geven!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon kipdoner smaakte echt goed!! De Turkse pizza vond ik daar in tegen niet lekker.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroegen om wat extra ingrediënten op de pizza, daar werd geen probleem van gemaakt en werd gratis toegevoegd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader! Intussen een aantal keer besteld en: - Er is altijd lekker en voldoende te eten - Ze leveren eerder dan de aangegeven tijd Ik ga hier vaker bestellen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en meer dan genoeg

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel met extra drankjes. Top.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is het hartstikke lekker maar gisteren was de kip doner meer vet als kippenvlees. Erg jammer

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een minder lekkere saté schotel de vorige keer en heel veel excuses, werden ons zondag 2 overheerlijke saté schotels bezorgd, met nog meer excuses voor de vorige keer. Weer de kwaliteit die we van jullie gewend zijn! Bedankt voor jullie service en kwaliteit en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm wat is het eten bij jullie toch altijd lekker. En tof dat we blikjes drinken erbij kregen.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!! En de bezorging is ook lekker snel

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipschotel was wat flauw. En er zaten veel kruimels bij alsof t t laatste restje was. De pitabroodjes werden wel nig nabezorgd toen ze die vergeten waren. Topservice.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd gebracht.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele nette salade, Erg goede kip döner! Snelle en nette bezorging. Extra plus punten voor de isolatie dooxtijdens de bezorging, Eten is goed warm =) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super vriendelijke bezorger.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede service, lekker eten

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker eten. En altijd attent als de bezorger kinderen ziet.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had meer ananas bij de kipfilet Hawaï gemogen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, vlotte bezorging.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer waren wij heel tevreden

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm en lekker eten. Nooit spijt gehad van wat ik heb besteld. Ook is het binnen de genoemde tijd. Dank jullie wel

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging lekkere calzone pizza

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte weer super en werd weer ontzettend snel geleverd! Helemaal gek op deze zaak! Wat een vriendelijke bezorger toch altijd!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en het werd ook optijd bezorgd alleen de friet was wat aan de flauwe kant

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Döner was heerlijk en altijd lekker veel. De dag erna nog een keer van gegeten! Wat is het toch een vriendelijke man die ons eten altijd komt bezorgen. Complimenten!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn erg tevreden mensen! Oranje is echt top! De kip saté schotels waren weer verrukkelijk en bedankt voor de blikjes cola! Jullie zijn altijd aardig en we zullen nog lang klant blijven! Wel hebben we een vraagje, zouden jullie de optie kunnen toevoegen om meer bitpay te betalen?

Reactie van Oranje:Bedankt voor je leuke bericht. Wij werken eraan om meer betaalmogelijkheden toe te voegen, we zullen aan jouw suggestie denken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd. Heerlijk eten en het is altijd warm!

Reactie van Oranje:Super! Dank voor je bericht en graag tot de volgende keer!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en uitstekende bezorgservice

Reactie van Oranje:Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat het naar wens was!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden allebij een kapsalon besteld, kregen alles snel geleverd terwijl het eigenlijk 50 min zou duren was het er in 20 min al. Vriendelijke bezorger en zelfs 2 blikjes cola van de zaak gehad. Wij bestellen hier volgende keer weer :)

Reactie van Oranje:Bedankt voor je berichtje! Wist je dat je ook nog punten hebt gespaard met je bestelling? Bij een volle spaarkaart krijg je een kortingscode per email! =]

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging uitgebreide menukaart

Reactie van Oranje:Hartelijk dank voor je beoordeling en graag tot de volgende keer =]

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza's, goeie doner en goeie kip!

Reactie van Oranje:Bedankt voor je review! Wij wensen je een fijne avond en graag tot de volgende keer

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd lekker warm en super lieve bezorger. Ook vaak op tijd, soms in de weekenden iets later, wat wel te begrijpen is maar, dat wordt ook altijd wel goed gemaakt.

Reactie van Oranje:Bedankt voor je bericht! Het is soms inderdaad erg druk waardoor de bezorging wat langer duurt. We doen ons best om de maaltijd in elk geval warm te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed gevuld Geen knoflook en sambal saus Zat dat er wel in dan heb ik er niks van geproefd Op de site geen opties welke saus je wel wil of niet wil

Reactie van Oranje:Bedankt voor je feedback! Ik heb het aangepast, het is nu mogelijk om de saus te selecteren.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens wat anders geprobeerd dan wat we normaal bestellen en omg wat waren we positief verrast! De kip saté schotel met rijst was echt super lekker en de durum kipfilet en Turkse pizza waren ook heerlijk! We kregen ook nog een extraatje, wat ontzettend aardig! We zijn echt super blij met jullie en zullen nog vaak bij jullie bestellen!

Reactie van Oranje:Bedankt voor je bericht! Fijn dat het heeft gesmaakt en we zien je graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.