Beoordelingen van Oranje Rijen

Recente recensies

5.0
Jacques Vlaar
gisteren

Pizza's smaakten goed, maar zowel ik als mijn partner zijn 's nachts ziek geworden van de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Georgina Duncan
gisteren

Altijd vriendelijke bezorgers en super lekker eten!

Taher Alizada
16 januari 2022
Dylan
10 januari 2022

Weer super lekker gegeten en zoals altijd zijn ze er op tijd!

Kane Milton
10 januari 2022

ze waren bij onze bestelling de 2 caprisun vergeten en de 3x mayo vergeten. toen we belde werd ons verteld dat we de vergeten dingen gratis erbij zouden krijgen. dat werd waarschijnlijk gezegd zodat wij zouden ophouden met bellen.

M Schellekens
10 januari 2022

Ondanks dat het wat verder weg is, op tijd bezorgd, alles nog vers en warm en vooral erg lekker!!! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Koning
6 januari 2022

Goed eten. Lekker snel gebracht. Prijs wel flink opgeschroefd.... 😉

M.van Bavel
6 januari 2022

Perfect!

Esther en Rob van Vessem
6 januari 2022

We zijn al eens vreemd gegaan van pizzeria, maar we komen elke keer bij jullie terug! Echt de allerlekkerste pizzas komen van jullie,het pizza deeg is zo lekker! Volgende keer een losse bodem erbij!hahaha

Gerwin
2 januari 2021

Een heerlijke donner schotel en Turkse pizza. Voor herhaling vatbaar! Wel kammer dat er toch nog paprika in zat (ondanks de opmerking dat dit niet gewenst was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicky
30 december 2021

Heerlijk gegeten top

E
29 december 2021

Super lekkere eten, smaakt vers en top kwaliteit. Bezorging is snel en het eten warm. Altijd top ervaring hier!

Gaby
28 december 2021

De kapsalon werd op tijd bezorgd, we vonden het erg lekker met mals vlees en gesmolten kaas en we kregen 2 blikjes erbij

Brouwer
28 december 2021
Kim
20 december 2021
Esther en Rob van Vessem
18 december 2021

Die nieuwe pizzeria die hier in rijen opende,dacht we proberen het ff....zo slecht,wij verlaten pizza oranje nooit meer,sorry dat we vreemd gingen, jullie zijn de top, service tijd warmte....dat vind he nergens anders...en zo focking lekker we love you

Kortland
12 december 2021

Heerlijk gegeten!! Eten stond mooi op de afgesproken tijd klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

linda
6 december 2021

eten was weer heerlijk

Morel
1 december 2021
Arno
18 november 2021

Lekker en snel bezorgt

Kim
18 november 2021

Weer erg lekker!!

Djamila
18 november 2021

Lekker eten en goede werk en top kwaliteit. Ik ben tevreden met Oranje Rijen

roselinde
13 november 2021

Altijd goed. Kom graag hier, altijd vriendelijk!

Erik
7 november 2021

Ik persoonlijk vind de Pizzas echt de lekkerste van heel Rijen. Ik had aangegeven het eten om 19.15 pas te willen hebben en ze stonden ook precies op tijd voor de deur met een gratis blikje cola erbij. Top service en heerlijk eten!

Jacqueline eerden
6 november 2021

Heel tevreden! Eten is altijd goed en de bezorging zeker ook! Kan iedereen aanbevelen om bij oranje te bestellen

anoniem
5 november 2021
D.de Bee8
29 oktober 2021

Goed eten en de bezorger was heel vreindelijk.

Marielle
24 oktober 2021

Op tijd bezorgt en we hebben heerlijk gegeten.was meer dan genoeg,en kregen er nog gratis drankjes bij,Dank je wel hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sluizeman
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten, vlotte service en snelle levering

Jarno
23 oktober 2021

Tec laat en koud eten.

Lima2000
22 oktober 2021

Super lief personeel, lekker eten en snelle service

helmi
20 oktober 2021

snelle bezorging lekker gegeten

Huijgevoort
19 oktober 2021

Lekker anders kan ik er niet van maken. Bezorging dik uur moeten wachten.

M.
18 oktober 2021

Heerlijk eten niet te vet. Bezorging top op tijd!!

Martijn
17 oktober 2021

Pasta was 1 bonk kleffe bende. Uiensaus extra besteld en niet geleverd. Vroeger was het beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.snijder
10 oktober 2021

Heerlijke pizza's en precies op tijd bezorgd een aanrader om vaker te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
2 oktober 2021

Het eten zoals altijd goed en lekker. Bezorging was ook zoals verwacht, altijd vriendelijke en op tijd.

Simone schreuders
2 oktober 2021

Heerlijk eten,en snelle bezorging, helemaal top.

Gaby
1 oktober 2021

Lekkere salade Goed deeg Mals vlees Lekkere kruiden Grote portie

Martin Hulstein
1 oktober 2021

Altijd lekker eten! Was weer heerlijk en vers.

Nicole Maessen
27 september 2021

Zeer smakelijk gegeten! Frietjes waren nog lekker vers en de kip en döner waren weer goddelijk!

Roselinde
25 september 2021

We bestellen hier regelmatig, en het is altijd goed! Vriendelijke medewerkers.

Ruud
24 september 2021
Toine
21 augustus 2021

op tijd geleverd en was wederom zeer lekker.

Ward Van Strien
18 augustus 2021

Ruim 1,5 moeten wachten op onze bestelling, 45 minuten later dan de verwachtte bezorgtijd.

Georgina
6 augustus 2021

Ontzettend lekkere döner wrap gehad en goed gevuld. Aardige bezorger en niet al te lang hoeven wachten. Dankjewel

helmi
4 augustus 2021
Romy
2 augustus 2021
Luuk
1 augustus 2021

2 uur moeten wachten op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lesly
1 augustus 2021

Binnen een half uur geleverd, eten smaakte goed. Net iets te weinig saus gelukkig hadden we knoflook saus in huis

Corry van Fessem
30 juli 2021
Vromans
30 juli 2021

Goed eten snelle bezorging super tevreden.

Stephany
20 juli 2021
Rinus
18 juli 2021

Eten was er heel snel was lekker en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dion
18 juli 2021

Het eten smaakte goed. Het bonus drankje was deze keer vergeten maar netjes alsnog nagebracht

Laura
12 juli 2021

Pizza was smaakloos, dikke laag vet en kaas op pizza, heb hem weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dion
4 juli 2021

Het döner vlees lijkt anders dan eerst maar het is gelukkig nog lekkerder

Anoniem
3 juli 2021
Theo
3 juli 2021

Klant vriendelijk en altijd geleverd op de afgesproken tijd.

Nicole Maessen
30 juni 2021

Zoals gewend, pure zaligheid! Bedankt weer!

Gaby Aben
26 juni 2021

Het eten was warm genoeg, vers deeg, lekker vlees en lekker verse salade. We kregen ook ieder nog een blikje fris erbij.

Zwekars
25 juni 2021

Geweldig miste wel knoflook saus bij de kapsalon

Zerrin tunc
19 juni 2021

Altijd tevreden. Aardige bezorger.

Lizeth
18 juni 2021

Goede maaltijd, grote pizza’s en goede service.

Nicole Maessen
6 juni 2021

De frietjes waren slap, dat ben ik absoluut niet gewend. De nieuwe bezorger belde me dat hij voor de deur stond, maar toen ik aan gaf dat dit niet het geval was, ging hij even met mij in discussie dat hij toch echt voor onze deur stond. Mijn vriend is naar buiten gelopen richting straat en de bezorger bleek op de straat naast ons bij nummer 9 te staan. Ik prefereer de oude bezorger toch echt meer en hij is nog aardiger ook! Hopelijk is het de volgende keer weer van betere kwaliteit, zoals we gewend zijn!

Zerrin tunc
5 juni 2021

Ze hadden een foutje gemaakt..super vriendelijk en snel opgelost. Aardige bezorger. Eten was prima!

Folkert
2 juni 2021

Knoflooksaus was veel te waterig in de durum en bij het broodje zat al de sambal onderin. Bestelling om 22.30 uur gedaan en ruim een uur moeten wachten, erg raar voor een dinsdagavond.

Corry van Fessem
30 mei 2021

Fantastische service en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jb
29 mei 2021

Prima Calzones, bedankt voor de welkomst drankjes.

Ruud
25 mei 2021

Tijd geleden dat we besteld hadden maar dit blijft de beste tent in de omgeving! Vriendelijke bezorging en top kwaliteit en kwantiteit eten. Bedankt weer!

Ad
24 mei 2021

Deze bestelling was wat minder er zaten geen broodje en groenten bij

toine
14 mei 2021

bij bestelling aangegeven geen zwarte bovenkant. Calzone had zwarte bovenkant die eraf was gehaald en plakken kaas erop gelegd. gebeld en nieuwe laten leveren, dit duurde echter een uur! oude calzone werd niet door bezorger terug genomen.

Mirjam
14 mei 2021

Prima: snel, lekker en meer dan genoeg

Rinus Van haalem
9 mei 2021

Eten werd op tijd geleverd en het was lekker een dikke pluim voor jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adi
9 mei 2021

De lekkerste pizzas van heel Gilze en Rijen! Zeer vriendelijke mensen en eten is altijd superlekker. Echt een aanrader!

Zerrin
3 mei 2021

Snel en goed. Goeie service

Rijkes
30 april 2021

Echt lekker en snel!

Vlaspolder
29 april 2021

Pizza was niet afbakken en gaar

helmi
28 april 2021

ik ben super tevreden

Esmee
27 april 2021

Lekker

Robby
27 april 2021

We hebben besteld voor 4 personen. Een van onze gasten heeft de pizza vegetariana gegeten en is diezelfde avond ontzettend ziek geworden. Dit vonden wij erg vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van den Bleek
20 april 2021

deze keer slecht, bruine sla, calzone pizza waar de kaas en dunne tomatensaus aan de buitenkant zat. haar in de kapsalon zat en de 3 andere pizza's zeer uitgedroogde randen en zeer hard gebakken waren. ook de knoflooksaus zat vol klontjes. dit zijn we niet gewend. laatste 3 weken zeer verschillende uitvoeringen van dezelfde pizza's ontvangen. het lijkt dat er telkens een andere pizzabakker in de keuken staat.

toine
18 april 2021

wederom zeer lekker en op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marella
15 april 2021

Eten was heerlijk. Mis alleen de dressing op de salades. Ik kreeg vannacht pas de mail over de voortgang op m'n bestellingben de mail dat de bestelling onderweg was. Heb om 18 uur ongeveer al m'n eten ontvangen.

Diny
14 april 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd en een drankje van het huis. Top. Voor herhaling vatbaar.

Jp
9 april 2021

Erg lekker keurig op tijd

Dennis
8 april 2021

Heerlijke pizza peperoni gegeten, met gratis blikje fris!

Jacqueline Eerden
4 april 2021

Goed eten en snelle bezorging...top.

Koelewijn
3 april 2021

Top bedrijf

Martin Hulstein
28 maart 2021

Duurde wat langer dan normaal maar dat heb je op zondag. Het smaakte weer erg goed. Het broodje was krokant en het vlees lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deeh
28 maart 2021

Altijd goed en top service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 maart 2021

Heerlijk gegeten en het was nog goed warm.Volgende keer weer!

Simone
19 maart 2021
Frank
18 maart 2021

Lekker!! Goed gevulde Donner, vers, warm en goed van smaak. Bakje aardappelschijfjes erbij. Gratis blikje fris maakt een lekkere maaltijd compleet.🙂👍

Toos van M
14 maart 2021

Ruim voldoende en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Maessen
14 maart 2021

Weer lekker als altijd!

Toine
10 maart 2021

Smaakt altijd goed

Martijn
8 maart 2021

Eten was goed warm bij aankomst. Snel geleverd. En ook heel lekker allemaal. Aanbeveling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Swolfs
7 maart 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerwin
5 maart 2021

Wow zo snel! 15 min en zo lekker 👍🏻👍🏻

Jacky
15 februari 2021

Snel bezorgd. Heerlijke maaltijd!

Karen
12 februari 2021

Weer heerlijk genoten! En lieve bezorgers ☺️

Andrea
27 januari 2021

Het eten was super. Goed gaar goed op smaak en meer dan genoeg Bezorging was snel we hadden ons eten binnen 45 minuten

walter
24 januari 2021

ik vind dat jullie het eten heel lekker en perfect smaakt en ook perfect op tijd is volgens afspraak en ik bezeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco
23 januari 2021

Volgens mijn zoon allerbeste ‘Turk’ in Tilburg en omstreken.

Mk
22 januari 2021

Prima service en lekker warm gegeten

Jean-Pierre
15 januari 2021

Zeer goed we zijn echt heel tevreden. Krijgt genoeg te eten en waarvoor je geld top 5 sterre

Nicole Maessen
3 januari 2020

Het vlees was even lekker als normaal, maar ik moet eerlijk zeggen dat me de frietjes de laatste tijd behoorlijk tegenvallen. De zakjes zijn de laatste tijd dicht en dat levert slappe frietjes op. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van jullie! Erg jammer!

Kim
30 december 2020
van de Pol
29 december 2020

Top shoarma, lekker op tijd ook!

Vos
20 december 2020

Niet te eten. Er zitten allemaal kleine stukjes bot of andere harde stukjes in de donor. We hebben dit al een keer eerder aangegeven maar daar is niks mee gedaan. Dit is echt enorm smerig. We bestelden altijd graag bij jullie maar de kwaliteit is van een 9 naar een 4 gegaan. Doet gewoon pijn aan je tanden.

Bianca
19 december 2020

Pizza's waren weer heerlijk, en goed warm!

Mike
10 december 2020

Super snel! Super lekker! In 1 woord "Geweldig!" Zeker voor herhaling vatbaar ;)

Frank
8 december 2020

Ruim belegde, warme, lekker pittige pizza afgehaald. Als extraatje een blikje Coca-Cola meegekregen 👍

D. De Greef
29 november 2020
Ellis
26 november 2020

Lekkere pizza's en keurig op tijd klaar

Ruud
21 november 2020

Top weer

Emma
20 november 2020

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

Stan
20 november 2020

smaakte heerlijk en snelle bezorging

Marco
19 november 2020

Top

Martijn
15 november 2020
Bogers
14 november 2020

Het is gewoon super! We hebben weer heel lekker gegeten!!!

Martin
13 november 2020

Het was weer heerlijk en kregen een extraatje. Volgende keer weer bestellen! Eten is van goede kwaliteit

Pamela
11 november 2020

Goed op tijd bezorgt en eten was goed warm!

Ralph
4 november 2020

Zoals altijd over heerlijk

Esther van gageldonk
31 oktober 2020

Bietje laat,maar het was het wachten waard! Groetjes uit dorst

Niels
29 oktober 2020
Faatimaa
26 oktober 2020

5 sterren. Wij bestellen vaker hier en wil toch even zeggen. Het eten en de snelle service is top. De maaltijden komen altijd warm aan in oosterhout. Vriendelijke bezorger en snelle bezorging👌👍 Wij blijven bestellen.

Lizeth
25 oktober 2020
Nicole Maessen
24 oktober 2020

Verrukkelijk! En wat een vriendelijkheid! Wat een top tent! Echt een aanrader.

Rene
24 oktober 2020
Anoniem
19 oktober 2020

Graag mondkapje dragen dank u wel, verder prima.

Van bezouw
19 oktober 2020

Goed en snel. Vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TM
18 oktober 2020
Anoniem
16 oktober 2020

Heerlijke broodjes, kapsalons en friet! Ik ben vaste klant bij ze en altijd tevreden over😍😍😍

Tom
8 oktober 2020

Lekkere pizza's en doner en altijd snel bezorgd

Sander
8 oktober 2020

Goed op temperatuur en smaak zoals altijd, bezorger was keurig optijd. Kwaliteit eten!

Kim
5 oktober 2020
Marco
3 oktober 2020

Was weer prima

Adrie Schijvenaars
3 oktober 2020

Prima levering, warm en lekker en op tijd..!

Gaby Aben
1 oktober 2020

lekker mals vlees, frisse salade, pittig, meer dan genoeg, op tijd bezorgd.

Nicole Maessen
28 september 2020

Zoals normaal, goede kwaliteit eten, vriendelijke meneer en super snel bezorgd!

M. Koning
25 september 2020

Lekker eten altijd. Snelle levering

Marco
22 september 2020

Gewoon top, vlug geleverd en het eten was lekker warm. Bestel regelmatig bij Oranje Pizzeria Rijen, en nog nooit klachten gehad.

M. Bussink
18 september 2020

Prima pizza's. Met gratis blikje fris.

Teun
16 september 2020
Nicole Maessen
13 september 2020

Jeetje mina, wat was dat eten weer enorm lekker! Echt onze favoriet en zolang we hier wonen zijn we vaste klant! Complimenten voor het personeel en het eten wat ze altijd voor ons bereiden!

Anoniem
13 september 2020

Heerlijke durums en snelle bezorging! Super lieve mensen.

Anoniem
10 september 2020
Snoeks
30 augustus 2020
Nicole Maessen
23 augustus 2020

Het was weer zalig!

Lucas Simon
23 augustus 2020

Ik had netjes gevraagd om niet aan te bellen om kwart voor 2 snachts maar om mijn nummer te bellen maar er is alsnog aangebeld, ik vind dit geen probleem maar ik hoop dat er voortaan wel gelezen word naar wat ik schrijf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
17 augustus 2020

Eten was zoals gewoonlijk weer op tijd en lekker warm en bezorger was vriendelijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Jansen
13 augustus 2020

nvt.

Aldo
10 augustus 2020

in eerste instantie goed gevulde Turkse pizza met doner Beetje weinig sambal en knoflooksaus, maar dat is een kwestie van smaak Na een half uur kreeg ik hevige maagkrampen en zweten en diarree Dus een lichte vorm van voedsel vergiftiging Aan de andere kant met deze hitte was de kans groter dat dat zou gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby Aben
8 augustus 2020

We vonden het een lekkere maaltijd en toch nog binnen het uur bezorgd

Teun
7 augustus 2020
Tom vergouwe
7 augustus 2020
Dennie Ansems
6 augustus 2020

Wat hebben wij HEERLIJK gegeten zeg , Alles lekker warm en wat zijn de porties groot de grootste van heel Rijen , lekkere gebakken aardappeltjes en kapsalon met rijst en mix schotel ook SUPER , wij gaan hier zeker vaker bestellen , GA ZO DOOR ORANJE RIJEN

Sander
6 augustus 2020

Perfect op tijd, goed op temperatuur en smaakt als altijd top!

Soezie
2 augustus 2020

Lekkere pizza, aardige medewerkers. Niets op aan te merken.

Peter
29 juli 2020

De kip doner was heerlijk en ruim voldoende.

Gaby
29 juli 2020

We vonden het erg lekker en meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar!

helmi
20 juli 2020

snelle correcte bezorging warme en koude gerechten gescheiden geleverd,top!

Wendy
20 juli 2020

Altijd super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pedro
20 juli 2020
Marc
20 juli 2020

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WvB
16 juli 2020

De smaak was prima, er was meer dan genoeg en het werd supersnel bezorgd. Alles 5+ sterren. Alleen jammer dat ze 25 cent in rekening brengen voor contactloze betaling (tijd voor een andere betaalprovider?).

Nicole Maessen
13 juli 2020

Lekker als altijd! Het leek alleen wat weinig döner bij beide schotels. Maar evengoed de kwaliteit die we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
11 juli 2020

Top, erg lekker gegeten en het eten was er lekker snel.

Marcel
10 juli 2020
Carla zwekars
10 juli 2020

gigantische goeie service en super lekker eten dank u daar voor

Toos van M
6 juli 2020

Lekker smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
3 juli 2020

Goed

De ruiter
30 juni 2020

Eten was heerlijk! Pizza rijkelijk belegd! Bezorger was erg vriendelijk.

Barbara
30 juni 2020

Lekker

helmi
29 juni 2020

heel lekker snelle correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
21 juni 2020

prima pizzas

Nicole Maessen
21 juni 2020

Deze keer moesten we ruim een uur wachten, wat we helemaal niet gewend zijn. Maar van de andere kant, het zal wel druk zijn geweest en dat gun ik hen ook! Oranje is een top tent en het is een goed teken dat ze veel klanten hebben! Het eten was zoals gewend gewoonweg uitstekend! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen weer!

Pim
20 juni 2020

Zeer vriendelijke bezorger en lekker gegeten!

Werner
19 juni 2020

Top, zoals gewoonlijk

Annika
19 juni 2020

Tweede keer dat ik bij Oranje bestel en weer super. Ze komen warm aan en ze smaken goed! en de gratis blikjes drinken waren een aangename verrassing.

Verhoef
15 juni 2020

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wijnando
15 juni 2020

De pizzas waren goed warm zoals het hoort en ook lekker alleen de chauffeur die het kwam brengen moet de volgende keer wel zijn dozen recht houden en niet rechtop uit de warmbox halen want ze waren in de doos naar een kant gegleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prem
9 juni 2020

Een van de lekkerste restaurant met een snel bezorging service

Marco
8 juni 2020

Was lekker en ruim op tijd

Ansems
8 juni 2020

Zeer goed erg lekker warm.en nog eens drinken erbij

Freek
1 juni 2020

Leveren snel en het eten is goed. Vooral de shoarma is erg lekker. De kipfingers zijn ook zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Maessen
1 juni 2020

Zoals gewoonlijk, top kwaliteit! Fijn dat in de app nu ook de mogelijkheid is om fooi te geven!

M.Stolk
27 mei 2020

Kapsalon kipdoner smaakte echt goed!! De Turkse pizza vond ik daar in tegen niet lekker.

Robin Biemans
26 mei 2020

Vroegen om wat extra ingrediënten op de pizza, daar werd geen probleem van gemaakt en werd gratis toegevoegd.

Paul Swolfs
25 mei 2020

Een echte aanrader! Intussen een aantal keer besteld en: - Er is altijd lekker en voldoende te eten - Ze leveren eerder dan de aangegeven tijd Ik ga hier vaker bestellen

Mariella
24 mei 2020

Was heerlijk en meer dan genoeg

John
24 mei 2020

Lekker en snel met extra drankjes. Top.

Pasja
22 mei 2020

Meestal is het hartstikke lekker maar gisteren was de kip doner meer vet als kippenvlees. Erg jammer

Nicole Maessen
22 mei 2020

Na een minder lekkere saté schotel de vorige keer en heel veel excuses, werden ons zondag 2 overheerlijke saté schotels bezorgd, met nog meer excuses voor de vorige keer. Weer de kwaliteit die we van jullie gewend zijn! Bedankt voor jullie service en kwaliteit en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

helmi
21 mei 2020
Anoniem
20 mei 2020
Pasja
19 mei 2020

Mmmm wat is het eten bij jullie toch altijd lekker. En tof dat we blikjes drinken erbij kregen.

Angelique
18 mei 2020

Altijd heerlijk eten!! En de bezorging is ook lekker snel

M. Koning
14 mei 2020

Kipschotel was wat flauw. En er zaten veel kruimels bij alsof t t laatste restje was. De pitabroodjes werden wel nig nabezorgd toen ze die vergeten waren. Topservice.

Anoniem
14 mei 2020
Verheij
14 mei 2020

Lekker eten, op tijd gebracht.

Mike Keizer
3 mei 2020

Hele nette salade, Erg goede kip döner! Snelle en nette bezorging. Extra plus punten voor de isolatie dooxtijdens de bezorging, Eten is goed warm =) Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam. Engelen
29 april 2020

Lekker eten en super vriendelijke bezorger.

Tim
25 april 2020
Dekker
17 april 2020

Snelle bezorging, goede service, lekker eten

Nicky
10 april 2020

Snelle bezorging, super lekker eten. En altijd attent als de bezorger kinderen ziet.

Van poortrj
7 april 2020

Er had meer ananas bij de kipfilet Hawaï gemogen

Marielle Dekker
6 april 2020

Snel en lekker. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adem
5 april 2020

Eten was lekker, vlotte bezorging.

Marc
5 april 2020

Gewoon goed.

Marielle Dekker
3 april 2020

Voor de 1e keer waren wij heel tevreden

Marc
30 maart 2020

Goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaya
28 maart 2020

Altijd warm en lekker eten. Nooit spijt gehad van wat ik heb besteld. Ook is het binnen de genoemde tijd. Dank jullie wel

Helmi
25 maart 2020

snelle bezorging lekkere calzone pizza

Corry van Fessem
23 maart 2020

Was heerlijk en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Maessen
22 maart 2020

Het eten smaakte weer super en werd weer ontzettend snel geleverd! Helemaal gek op deze zaak! Wat een vriendelijke bezorger toch altijd!

Roy van poorten
18 maart 2020

Het eten was goed en het werd ook optijd bezorgd alleen de friet was wat aan de flauwe kant

Re
12 maart 2020
Nicole Maessen
9 maart 2020

De Döner was heerlijk en altijd lekker veel. De dag erna nog een keer van gegeten! Wat is het toch een vriendelijke man die ons eten altijd komt bezorgen. Complimenten!

Nicole Maessen
3 maart 2020

We zijn erg tevreden mensen! Oranje is echt top! De kip saté schotels waren weer verrukkelijk en bedankt voor de blikjes cola! Jullie zijn altijd aardig en we zullen nog lang klant blijven! Wel hebben we een vraagje, zouden jullie de optie kunnen toevoegen om meer bitpay te betalen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oranje

Bedankt voor je leuke bericht. Wij werken eraan om meer betaalmogelijkheden toe te voegen, we zullen aan jouw suggestie denken!

Peggy
1 maart 2020

Altijd optijd. Heerlijk eten en het is altijd warm!

Reactie van Oranje

Super! Dank voor je bericht en graag tot de volgende keer!

Bart
28 februari 2020

Goed eten en uitstekende bezorgservice

Reactie van Oranje

Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat het naar wens was!

Mitch
16 februari 2020

Wij hadden allebij een kapsalon besteld, kregen alles snel geleverd terwijl het eigenlijk 50 min zou duren was het er in 20 min al. Vriendelijke bezorger en zelfs 2 blikjes cola van de zaak gehad. Wij bestellen hier volgende keer weer :)

Reactie van Oranje

Bedankt voor je berichtje! Wist je dat je ook nog punten hebt gespaard met je bestelling? Bij een volle spaarkaart krijg je een kortingscode per email! =]

W.Snels
12 februari 2020

snelle bezorging uitgebreide menukaart

Reactie van Oranje

Hartelijk dank voor je beoordeling en graag tot de volgende keer =]

Knut
9 februari 2020

Lekker pizza's, goeie doner en goeie kip!

Reactie van Oranje

Bedankt voor je review! Wij wensen je een fijne avond en graag tot de volgende keer

Kaya
27 januari 2020

Heerlijk eten, altijd lekker warm en super lieve bezorger. Ook vaak op tijd, soms in de weekenden iets later, wat wel te begrijpen is maar, dat wordt ook altijd wel goed gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oranje

Bedankt voor je bericht! Het is soms inderdaad erg druk waardoor de bezorging wat langer duurt. We doen ons best om de maaltijd in elk geval warm te leveren.

Aldo
26 januari 2020

Het was goed gevuld Geen knoflook en sambal saus Zat dat er wel in dan heb ik er niks van geproefd Op de site geen opties welke saus je wel wil of niet wil

Reactie van Oranje

Bedankt voor je feedback! Ik heb het aangepast, het is nu mogelijk om de saus te selecteren.

Nicole Maessen
20 januari 2020

Eens wat anders geprobeerd dan wat we normaal bestellen en omg wat waren we positief verrast! De kip saté schotel met rijst was echt super lekker en de durum kipfilet en Turkse pizza waren ook heerlijk! We kregen ook nog een extraatje, wat ontzettend aardig! We zijn echt super blij met jullie en zullen nog vaak bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oranje

Bedankt voor je bericht! Fijn dat het heeft gesmaakt en we zien je graag terug.